Lite nya inköp


Beauty and the beast, GI Jane och Scorpion king 2.

Seriöst Skönheten och Odjuret är bäst! Men ibland känns Disney filmer lite för mycket. Och det är massa saker som känns oigenomtänkt. Ett exempel är när odjuret kommer och räddar Belle i skogen från vargarna. Han blir ju skadad och svimmar eller nåt. HUR lyckas hon få upp honom på hästen??? Hon ser ju ut att väga 40 kg medan han typ väger mer än 200. Very unlikely.

OCH! När Belle rymmer från slottet så hänger hennes kappa i trappen på vägen ner. Liksom hur stor är chansen? Men okej, okej jag ska inte hata. Disney filmer är verkligen feel good filmer :D


En jätte söt bok! Den handlar om hur man klär sig och gör det bästa av sitt utseende haha. Typ för småbarn men seriöst det är det enda jag förstår just nu haha. So cute, but so lame :) Och typ lite småhemskt. I boken står det att det är förståeligt att vilja vara smal och lång, men att även tjocka kan se bra ut. Bara man döljer det bra. Typ. It's for kids you evil people who wrote this book! But I still like it :)

Jag var på Forever 21 i fredags med och köpte ett grått linne och ett jätte fint halsband som jag inte har tagit kort på än. Får göra det sen :)

Nu ska jag plugga vidare, see ya!


Weight control

Okej, till alla som hatar när jag pratar om min vikt, look away!

Idag fick jag det bekräftat: Jag har gått upp i vikt. En japansk tjej i min klass kom fram till mig och sa lite försiktigt när jag väntade på hissen "ursäkta, det är inte speciellt snällt, men har du gått upp i vikt?"

Jag blev sjukt förvånad haha. Vi var på väg till matsalen och gissa om jag åt mycket till lunch idag?

Så nu ska jag verkligen skärpa till mig. Ingen mer friterad kyckling och ingen durian heller (fast det är så gott!!!). Jag har bestämt mig för att jag ska börja gymma på gymmet härnere i huset. Innan jag kommer tillbaka till Sverige ska jag fasen se ut som jag gjorde tidigare.

Jag är typ tacksam att hon sa det för det kommer vara en jätte bra motivation till mig. Imorrn börjar jag med träningen och jag ska träna 3 ggr i veckan (för ambitiöst?). Ska också försöka hålla mig till att äta Mama till middag.

My, förlåt. Jag vet att du hatar mig om du läser det här. Men jag måste göra det här!

Bye!

Dagens replay over and over and over and over and over.... and over and over






Wohooo imorgon åker jag till Pattaya!

Jag åker runt 10-tiden med buss med Sai och några andra och kommer tillbaka på söndag eller måndag. Greeeat! See ya!


Scared

Haha förlåt alla jag skrämde med min berättelse, var inte meningen! Ville som sagt bara dela med mig lite av min last för jag kände mig så rädd och ensam.

Som ni kanske misstänker så hade jag väldigt svårt att somna i natt. Alla, ALLA, lampor var tända och jag lät Anastasia rulla på TV:n som jag kunde somna till. Det tog ett tag men det gick.

Det första jag gjorde idag var att gå och köpa rökelser som jag tände och la i ett litet altare som finns utanför min lägenhet. Jag kände mig faktiskt lite bättre efter det. Alla thaimänniskor som jag berättade min dröm för tog den på största allvar och berättade att jag måste göra this and that för att respektera andarna. Och jag ska göra precis allt som går att göra. För jag är sjukt rädd haha.

Förstår ni varför jag hatar skräckfilmer nu?

Jag blir rädd för minsta lilla. Fast enligt thaitro är detta inte minsta lilla. Det är något allvarligt som man måste ta seriöst. Och jag har fått dessa råd:

- Vakna tidigt på mornarna och ge mat till munkar.
- Köpa bananer och kokosnötter som jag ska lägga vid altaret.
- Tända rökelser i mitt rum.
- Lägga ett glas apelsinjuice eller rött vatten (det heter något speciellt på thai och helt ärligt så vet jag inte vad det är) på altaret.

Imorrn ska jag köpa bananer och tänt rökelser har jag gjort. Puh feels better!

Anyways, nu ska jag gå och äta och kolla på Anastasia igen, such a great movie!

Bye!


Bad dream

YO!

Igår gick jag ju och la mig runt 8-tiden för att jag var så trött, så man tycker ju att jag borde vara helt utvilad idag? Oh no you are wrong! Jag drömde mardrömmar HELA natten. Hade typ 5 olika drömmar och alla var lika jobbiga och läskiga. Jag kommer dock bara ihåg en och det var den jag hade innan jag var tvungen att vakna.

Jag drömde att jag och fyra andra personer var inne i ett jätte stort hus. Läskigt hus också måste jag tillägga. Hela huset var typ som en labyrint så man visste inte vart man skulle gå. Vi kom till ett rum som hade tre dörrar. Plötsligt hörde vi en tjej som skrek och grät och det kom från en av dörrarna. Alla dom andra tyckte att vi skulle gå dit för att se vad det var, men jag vågade inte. Men jag ville inte heller vara själv så jag följde efter dom.

Vi gick igenom en kolsvart gång tills vi kom till ett jätte ljust rum. Längst bort i rummet låg en tjej på golvet. Hon var fastkedjad i väggen med ansiktet neråt och hade på sig orientaliska kläder (typ Jasmine). Tjejen grät fortfarande, men vi fick inte se hennes ansikte. Hon bad om att få vatten i en hundskål som låg framför henne. En av personerna i min grupp hade en vattenpistol (?) så han sprutade vatten i skålen för ingen vågade gå nära henne. Hon tackade och vände upp huvudet.

Shit bara jag tänker på hennes ansikte så blir jag rädd. Skit läskig... Och hon log värsta mycket. Ännu värre. Anyways hon hade låtsats som att hon var fastkedjad så nu började hon jaga oss. Alla fick panik och började springa runt i huset, men det var ju så svårt eftersom det var en labyrint. Vi kom bort från varann så jag sprang bara med en annan tjej. Och självklart jagar läskiga tjejen oss. Vi springer skit länge och jag blir jätte trött. Och vi måstre klättra ner för trappor hela tiden så det är ännu mer frustrerande. Tillslut kommer vi till en utgång och jag skyndar mig allt jag kan för att hinna ut, jag bryr mig inte alls om tjejen som är med mig. När jag kommer ut och är i säkerhet ser jag att hon är borta, asså tjejen som var med mig. Jag ropade efter henne men ingen svarade. Sen hörde jag läskiga tjejen skratta värsta mycket och sen smälldes dörren igen.

Efter det vaknade jag.

Usch varför drömmer jag så läskiga saker för? :( Jag som inte ens kollar på skräckfilmer längre. Anyways jag blev så påverkad av min dröm idag (som jag alltid blir, som med graviddrömmen) att jag inte kunde sluta tänka på den. Jag satt och ritade tjejen under lektionen i mitt anteckningsblock, men bara när hon låg ner och man inte kunde se hennes ansikte. Vågade inte rita hennes ansikte haha.

 

Haha ville bara dela med mig av min last, nu känns det bättre. Nu ska jag ta en powernap, see ya!




Ridin solo

Idag har det regnat helt sjukt mycket. När jag gick hem från skolan till BTS (som tar 10 min, och utan paraply) blev jag genomblöt. Jag fick visserligen dela paraply med en i min klass, men han var sämst på att hålla upp paraplyet så jag fick vatten precis överallt! Mitt smink blev också helt utsmetat so from now on, note to self, HA ALLTID MED ETT PARAPLY I VÄSKAN!!

Hmm vad annars har hänt? Jo, jag hade muntlig presentation idag igen. Jag pratade om svensk geografi och sa massa fel haha. Ett exempel är att jag sa att som varmast blir det bara 25 grader på somrarna och att Sverige är lika stort som Bangkok, wuuut?? XD Anyways ingen reagerade för ingen vet nåt om Sverige som tur är. Och jag låtsas som inget för jag vill inte skämma ut mig mer haha.

Usch jag är skit trött.... Och klockan är bara 7 och jag har inga läxor WOHOO MY LIFE IS AWESOME. Ska äta lite av mina leftover sushis från idag (yes Anna I am eating sushi in Thailand too, you can't escape me moahahahahahah)

Greatest dinner ever: sushi, durian och mango :D

 

Nu ska jag sova, see ya!


Aww

"the roses are red the sky is blue....they both look nice and so do you....there you go"

Aww such a nice poem I got... Thanks a lot baby! <3 I miss you so much.

Just 2 months left and then I am home!

Shopping and KFC

Igår vaknade jag runt 11-tiden och fick stressa sjukt mycket för att hinna fixa mig innan jag skulle träffa Yuko (en tjej i min klass) för att åka och shoppa i Platinum Mall. God I love that place! Där finns allt och det är hur billigt som helst. Jag åt KFC för första gången också och det var, hmm, inget speciellt faktiskt. Bara kyckling liksom.

Jag köpte en tröja, två klänningar, nagellack och make-up borstar på typ 2 h. Det blev helt packat med folk på alla våningar så vi bestämde oss för att åka hem. Jag älskar min ena klänning som jag köpte!! Så fin att jag hade på mig den samma kväll.


Pärldelen är handgjord och så fin! Klänningen kostade ungefär 50 spänn :)

På kvällen åt jag och Bom på en jättefin italiensk restaurang (det blev inte att gå ut med folket i min klass för jag visste inte hur jag skulle ta mig hem sen). Efter det spelade vi biljard och träffade hennes vänner. Sjukt kul kväll!

Laddar upp bilder på det imorrn!

See ya!

Got milk?


Erkänn att det ser härligt ut att dricka mjölk härnere? Skulle prova att dricka direkt från flaskan men det blev för mycket på en gång så jag spillde på min tröja och på golvet.... :( why always me?






Nu till nåt helt annat!

Jag är värsta excited över att det snart är Halloween! Det är typ ingen som tar det seriöst i Sverige, men här i Thailand tar alla det på största allvar. Det är sjukt viktigt att ha en bra costume för alla klär ut sig liksom. Åh ska bli så kul!! Jag har massa idéer. Så här långt har jag kommit i min brainstormning:

- Disneyprinsessa (Mulan, Jasmine, Snövit, Pocahontas) - thanks for the tip mikipedia!
- Läskig docka (fixa big-eyes contacts och sen ha en blodig kniv och blod som rinner längs munnen, creepy!)
- Twilight-vampyr (med massa blingbling!)
- Avatar (men alla kommer vara det?)
- Sailor Moon (bara för att jag villl göra den där förvandlingssaken)

- The Ring girl (fast det är asläskigt!)

- Tranny! (Bara för att man får vara överdriven)

Hmm mer kommer jag inte på, får se om jag får fler idéer senare. Med risk för att låta som en wannabe-storbloggare, vad ska ni klä ut er till? (haha pinsamt om jag får noll kommentarer, don't leave me hanging!!!!)

 

????

 


Blackout

Usch! Igår när jag gick runt i lägenheten runt 11-tiden och provade lite olika outfits (yes jag har ett liv) blev det helt plötsligt kolsvart i lägenheten. Jag blev skit rädd! Har haft mardrömmar om att jag är hemma ensam och det är natt ute och det blir strömavbrott. Nu hände det på riktigt, i Thailand. När jag är HELT ensam. Brrrrr! Och jag hade inga ljus eller nån ficklampa heller. Det enda som lyste upp rummet var ljuset från min dataskärm. Jag sprang till fönstret för att dra upp persiennerna men det var kolsvart utomhus med.

Så jag sprang och tog mina nycklar, för jag ville inte vara kvar i min läskiga lägenhet. Jag skulle ner till receptionen men trappgången var så sjukt läskig! Helt svart och jag såg typ skuggor överallt. Jag tänkte hela tiden att jag hörde läskig musik i mitt huvud och att det skulle hoppa fram nån närsomhelst.

När jag kom ner till receptionen var det helt kaos för dom som jobbar där försökte ta reda på vad som var fel. Men jag lyckades få ett enda litet ljus och en tändare. De sa att det var ett stort strömfel över hela Sukumvit och att det skulle ta 2 h innan det kom tillbaka. Great...

Så jag gick tillbaka till lägenhet (sprang) och satte mig framför min data och kollade på Family Guy, med mitt lilla ljus bredvid mig. Det fick mig faktiskt att må mycket bättre. En halvtimme senare kom strömmen tillbaka och snipp snapp snut så var sagan slut!

Haha My säger alltid att jag är så dramatisk, hon har rätt. Men ärligt talat, ni skulle ha varit precis lika rädda i min situation! :O

Idag förberedde jag mig för det värsta genom att köpa typ 7 ljus, en tändare, en låda tändstickor och en ficklampa (plus batterier): Next time I will be ready.... You won't be able to take me!!!

Nu ska jag försöka sova, see ya!

How many times do you want it tonight?


Funny song ^^ and hot guy! Det sjuka är att han bara är 169 cm lång och väger 55 kg :O sick!

Speaking of sick, jag har varit sjuk sen i lördags. Tror att jag har fick en liten matförgiftning efter att ha varit på en issan restaurang i fredags. Igår gick jag inte till skolan och idag höll jag på att dö på lektionen. Det kändes som att mitt huvud höll på att explodera. Nu har jag ätit massa chips, pocky och oreos så nu mår jag bättre :)

Här är lite bilder från i fredags!

 


mmmm tasty!

hahahaha killen tyckte att han var snyggast ever bara för att han är sångare XD

Nu ska jag kolla på family guy och äta Pocky. "Omg she farted and it went down my throat!" Asså vart får dom allt ifrån? :D

See ya!




Erase me

Det var rätt intressant på eventet. Har aldrig sett så många plastikopererade människor på ett och samma ställe tidigare! Killarna var nästan värst. Plastikopererade + massa smink + circle lenses + sjuuukt fixat hår (asså skojar inte, håret såg typ ut att vara gjort av stål!) = inte speciellt sexigt eller manligt. Men tydligen var de väldigt populära i Thailand, what is up with Thai taste??

Tjejerna såg sjukt bitchiga ut också och var lika smala och vita som papper. Scaaary.

Anyways, as promised here are some pictures!

Haaawt!

Seriously???? Varför ser jag alltid så awkward ut på bilder? :(

Crowded

Kul att jag ser ut att vara 5 år... damn okej ska sluta klaga! men seriöst??? Sai är söt iaf! (Damn her...)

Efteråt gick vi runt i en supermarket

Looking hot with a sweeper!

Looking eh, hot.... with a dish brush! Ser ut som att jag åker skidor :)

Bra bild :)

Nu ska jag sova tror jag. Jag är sååå duktig som har pluggat färdigt! (not) Ska kolla på family guy istället i sängen tills jag somnar :) fett mysigt! Btw jag drömmer så konstiga drömmar (konstigare än min gravid dröm). Häromdagen vaknade jag på natten och var skit sur, asså verkligen skit sur. Jag trodde att någon hade dragit mig till en fabrik och jag var sur för att det var sämsta platsen att sova på och jag var sjukt trött. I know I am sick :(

 

Godnatt!

 

 


I keep on running

Shit måste skynda mig att hinna äta, göra mina läxor och sen fixa mig för jag ska på ett celeb event (eller nåt) med Sai om några timmar. Jag har typ ingen aning om vad det är, men jag vet att man ska klä upp sig för att gå dit (undrar om man får mat?). Ska ta massa bilder därifrån!

Okej, nu ska jag fokusera på maten! Asså jag är så fet... Köper alltid friterad kyckling och ris för det är så himla gott!!

Anyways ttyl!


Lite random bilder

Seafood på en sjukt bra restaurang! The food was waaay too awesome (and expensive :O)

 

My new crush, with food in his mouth <3 and Sai looking all fierce

 

Chinese temple

P'Kik and her AWESOME bag!

Aww cute

Mitt hår är fett långt nu! :O

The jacket I got

It's an owl! Alla älskar ugglor nu för tiden. Undrar om det beror på den där nya filmen som precis kommit ut?

Fake Raybans and very big ones

Earrings

Skor som jag inte valde själv :P

Anyways it was awesome and I am really grateful! Thanks P'Kao!

 

Nu ska jag försöka sova, g'nite!

 


RSS 2.0