Mösspåtagning

Idag var det mösspåtagning! Riktigt underbar dag just på grund av det. Vi stod och sjöng nationalsången nedanför skolan och sen fick vi sätta på oss hattarna och sen kom det bästa; vi fick CHIPS!!!! Och Champis och vindruvor!!!!! So awesome, äntligen var det vår tur att få äta av snackset medan ettorna och tvåorna kollade med hungry eyes...

Vi tog lite bilder också :)






Vet inte varför jag hukar mig så mycket...

Sen lite fail bilder när vi skulle hoppa:



Hahaha S-L den enda som står inte är i luften XD


Epic picture!

Peace!

Random


CUTE!! Love the glasses and the hat :)

and the asian guy of course hahaha

Okej, jag har inte feta asiat-fetischen faktiskt. Fast S-L tror det XD

Peace!

NOOOOOO

OMG vad hände med Dating in the dark????

My evening is ruined :(

Kiss


Den här videon gör mig så glad! Låten är faktiskt bra efter ett tag och jag älskar liknande filmer där killen slår vad om att få nån tjej och sen börjar han gilla henne på riktigt. Typ She's all that.

Sandara Park är för söt också! Killen också ;)

Peace!

Trip down memory lane

Jag förstår inte varför jag alltid gör en massa onödiga saker när jag egentligen borde plugga. Nu har jag suttit på paint i typ en timme och försökt att rita ögon, whaaat? Helt onödigt.

På tal om onödiga saker så hittade jag några roliga bilder från när jag och Anna var i Thailand för två år sen. Vi tog bilder i en sån där automat där man kan redigera bilderna efteråt och välja bakgrund och sånt. Tyvärr fick vi inte redigera bilderna själva, utan det var en surtant som stod där och skulle fixa dom och hon var skit dålig. Vi hade legat och pressat i solen (speciellt Anna) i typ två veckor och hon redigerade vår hy så att vi såg ut som spöken efteråt, sounds hot eh?


Hahaha den här bilden... Anna ser ut som en Bert-Hubert och jag, well jag ser bara jätte konstig ut...


Asså vad är det där för hjärta? XD Surtanten klagade på mitt hjärta som jag gjorde hela tiden haha och jag blev irriterad för att jag inte förstod vad som var fel. Nu förstår jag, så sämst jag är.

Förstår ni vad jag menar med spöken? Vi var bruuuuna där, men det syns inte alls :(


Lite skillnad?

Peace!

MMMMMM....



Speaking of hot people, hur snygg är inte James Franco? Jag dör lite för honom faktiskt. Har haft en crush på honom ända sen Nollor och nördar och sen Spiderman där han var sjukt snygg.

OCH jag har kommit på varför jag tycker att han är så snygg. Han är sjukt lik min childhood crush som jag har haft typ hela mitt liv. Det tog mig 10 år att komma över honom haha. Jag kommer ihåg att jag skulle act all cool infront of him hela tiden och det slutade alltid med att jag skämde ut mig totalt...

Jag var alltid riktigt nervös när jag visste att han skulle komma på besök, fastän jag insåg att han aldrig skulle kunna gilla mig med tanke på att jag var 12 år och han var 16 år (och en riktig cooling). När jag träffade honom för två år sen efter att han inte hade sett mig på typ 5 år hoppades jag på en slags revansch. Jag visste att jag hade förändrats rätt mycket, både utseendemässigt och på insidan, vilket gjorde att jag hoppades på en chans.

Sen hände något otroligt. Han var inte lika snygg som jag hade kommit ihåg... Min prince charming var identisk med James Franco, men killen jag träffade för två år sen var inte det. Så det var skönt för mig att jag äntligen kunde komma över honom haha.

Anyways, bottom line med det här inlägget är att James Franco är snygg.

End of story.

Peace!

Wihoo!

Yaaay! Har fått ett super enkelt extra jobb. Städa två gånger i månaden hos en äldre lady, sjukt bra.

Vi är lediga på torsdag också så just nu älskar jag mitt liv litegrann.

Peace!


All you can do is make the best of it now


Da-haaamn!



Jag har inte insett hur söt Cheryl Cole är seriöst! Insåg det när jag kollade på den här videon. Orättvist att hon både kan sjunga OCH är sjukt snygg... Världen skulle vara rättvisare om det där balanserades bättre, typ att hon bara fick en bra sak, inte båda.

Okej, nu ska jag sluta vara avundsjuk. Håller på och pluggar körteori, och det går framåt faktiskt. Har väl bara sisådär 200 sidor kvar...

Jag kan inte fatta att det är mindre än en månad i princip tills vi slutar skolan! Det är både hemskt och otroligt skönt på en och samma gång. Jag tycker inte att det ska bli hemskt för att man skiljs ifrån en massa människor (bortsett från ett väldigt fåtal personer), jag tycker att det är hemskt för att man slungas ut i verkligheten. Det känns som att man har levt i en skyddad bubbla hela tiden. Och yes S-L, jag läste nyligen ditt inlägg haha så det är därför jag också har fått en reality check.

Förhoppningsvis så kommer mina planer att fungera, mina planer som jag har hållt så hemliga. Nu vet nog de flesta vad jag vill göra ändå. Thailand i 6 månader i höst vore helt underbart... Alla som känner mig vet hur Thailand obsessed jag är och det här skulle förmodligen äntligen shut me up haha. Samtidigt så känns det så sjukt läskigt.

Jag. Ensam. Thailand.

Good idea? I don't know.

Förhoppningsvis får jag sällskap dit ner :) tror att det skulle kunna bli så otroligt kul!

Anyways, ska fortsätta plugga!

Peace!


The smell of you in every single dream I dream


I love my new dress :)

Riktigt lyckad shoppingdag idag i Skärholmen! Köpte saker som jag vanligtvis inte ens kollar på så det var kul att komma hem med lite annat innehåll i påsarna.

Nehepp nu borde jag gå och plugga körteori (bara för att My, så ska jag bevisa att du har fel! Jag kommer ta körkort innan sommaren :)

Peace!


Feeling the pressure

Snart kommer lite folk hit och vi ska äta kycklingkebab, fett najs! S-L ska sova över också vilket blir kul. WOHO det är fredag så jag känner mig lite överentusiastisk!

Dock har vädret har varit otroligt konstigt idag. Först regn, snö och nu är det jätte fint, what the hell? Well well, vad kan man förvänta sig av det svenska vädret?

Jag insåg häromdagen hur otroligt mycket jag har att göra innan sommaren, vet inte hur jag ska hinna med allt! Allt detta ska jag hinna göra innan Thailand i juli:

1. Ta körkort (EXTREMT viktigt och jag har knappt öppnat teoriboken...)
2. Jobba
3. Hitta balklänning + studentklänning + klänningar till skivorna + skor. Omg.
4. Kolla upp that thing...
5. Ställa mig i köer för studentlägenheter.
6. Träna (as if...)
7. Bli klar med alla saker som ska vara inne innan betygen sätts.

GAAAH.

Förstår ni att jag har lite panik? Thank God it's friday though...




Need to find it naaaow!

Peace!

ทำไมต้องเธอ...

Like whoa


Best picture ever!!


Så random.

Men kolla in min kamera :):):) jag har en hatt också :) och jag ska se solbränd ut.

Soon peut-être?

Peace!

EDIT: Det är inte hår på mina armar (som S-L trodde), det ska föreställa en solbränna :P



Like a virgin you're madonna


Den här låten får lugna ner mig just nu. PANIK över allt.

Jag kommer att kunna avslöja mitt hemlighetsfulla inlägg snart förhoppningsvis :)

Tiiiiired

Vågar jag? Jag vet inte! But I surely would experience a lot if I did that.

Jag återkommer med mer information.


Time's starting to run out



Mmm, idag åt jag sushi med Maja igen. *Glrhgh....* Sushi är seriöst det bästa som finns. Särskilt när man blir bjuden på det som födelsedagspresent, tack Maja! <3

Nu sitter jag och försöker plugga marknadsföring, vilket inte alls går speciellt bra. Jag har insett att skolan snart slutar, om 8 veckor exakt! Det är ungefär 30 normala skoldagar, alla andra är antingen helger, lediga dagar eller allmänt roliga dagar som mösspåtagningen om två veckor.

Det läskiga är att jag fortfarande inte har bestämt vad jag ska göra efter gymnasiet. Eller jo, jag vet vad jag ska göra efter gymnasiet och vart, men inte vad. Okej, det där lät komplicerat men jag vet att jag kommer läsa på SU men jag vet inte vilken linje. GAH det är typ 4 dagar kvar tills jag måste välja!!! Panik.

Anywho... Det har jag inte tid att tänka på nu, måste fokusera på marknadsföringen.

Peace!

The world goes around la la la

Igår spenderade jag dagen med Anna which was very pleasant. Vi gick runt på stan och hon hittade den mest awesome jeansvästen nånsin på H&M! Sen gick vi hem till mig och gjorde absolut ingenting. Förutom att leka med min kamera och of course pass time on chatroulette hahaha...


Jusste, hon köpte ett halsband också som var format som nerdbrills, very nice!



Sorry Banana I had to! Måste visa hur bra min kamera är :) (okej, ska sluta tjata om den nu)

Idag hade jag också högskoleprovet som gick DÅLIGT.... Ska aldrig göra om det igen thank god.

Ttyl!



Monsta

Jätte dålig uppdatering på sistone för att jag inte vet vad jag ska skriva. Här kommer lite bilder som har tagits på sistone med min super-awesome-fantabulous camera ändå:




Okej, jag måste skaffa mig ett liv så att jag har nåt att skriva om...

Peace!

Yesterday



Hihi min kamera kom verkligen till nytta igår! Kameran var sjukt bra, men tyvärr blev inte foto-objektet så bra på bild...

Peace!

Materialistic girl



I got this camera for my birthday present!! It's easy to handle, red, small and beautiful... I love it! So happy!

Peace!

17 or 19?

19 om en dag. Damn, where did time fly by?

Det är helt sjukt. Det känns inte alls länge sen jag var 12 år. Liten och tjock, lycklig men ändå osäker. Jag tänkte då att 18-19-20 skulle kännas jätte gammalt, nästan så att livet vore slut.

Det känns faktiskt lite så ibland, nu idag alltså. Vad har jag egentligen åstadkommit med mitt liv? Inte speciellt mycket. Jag hade flera drömmar för några år sen, flickdrömmar, som jag måste erkänna att jag fortfarande tänker på och drömmer om ibland... Nu vet jag ändå att det inte kommer hända. Det är inte så att jag har blivit gammal och cynisk, jag har bara insett ett och annat på sistone. Eller beror det på åldern?

Anyways, 19 är ändå inte så speciellt. Men jag vill inte bli gammal.... :( Vill vara 17 för evigt. 17 är den gyllene åldern. I alla filmer och tidningar är de unga och lyckade (och snygga) 17 år. Ex: Seventeen again, Seventeen magazine, 17 år med Veronica Maggio. Det finns en anledning till det.

Haha varför har jag blivit så bitter?

I know why.

Jag ska börja skriva roligare inlägg snart, måste bara hamna på fötterna igen.

Peace!


12 and happy. And ugly hahaha.

RSS 2.0