Day day day day day day



Such a greeeat song!!
Blir så glad av den :D

Nästa vecka är jag i Thailand, see ya then!!

What are words

Det ser ut att bli av igen. Jag måste nog ner en gång till. Will inform you soon on what's going on!

Just have to add that my baby is the sweetest, I don't say it enough.



Haha innan den här bilden togs:

Jag: "I will make your face that you always make in pictures and you make mine, okay?"

Do I really look like a retard?






No driving, no sleeping

Lite tankar följer nedan, ni som inte bryr er bör inte läsa!! Egentligen bör ingen läsa detta för det är bara något ointressant jag skrev för att ventrilera lite :P

Jag känner mig lite frustrerad just nu. Det beror nog på att jag känner att det är så otroligt mycket som jag vill göra, men att det varken finns tid eller energi för det (kan också tolkas som att jag är lat). Samtidigt vet jag inte heller vad jag vill göra. Och det är väldigt frustrerande.

För ett år sedan vid den här tiden var jag nästan i Thailand. Jag hade en plan på vad jag ville och skulle göra. Jag hade planerat resan länge, jag visste att jag skulle jobba på mammas restaurang när jag kom hem. Sen när restaurangen väl gick runt så skulle jag kunna plugga igen.

Det blev ju inte riktigt som planerat, så nu känns det bara som att jag slösar på min tid. Jag jobbar i och för sig, men det känns ändå som att jag borde göra något mer produktivt.

Det är faktiskt läskigt att inte veta att man har något framför sig som man måste göra som man hade under gymnasietiden. Då var det enkelt för man behövde inte fundera på vad man skulle göra efter sommaren; i augusti hamnade man ändå på en hård stol med en tråkig lärare framför sig som man önskade att man kunde slippa lyssna på. Jag längtade faktiskt till den dag då jag skulle slippa allt som har med skolan att göra.

Nu saknar jag det lite. Mest för att det känns tryggt att veta att man gör något som är "säkrar" ens framtida lycka.

Okej, jag vet inte vad jag pratar om längre.

I vår blir det nog att plugga igen, nu blir det att hustlaaaaah så att jag kan åka till Kina nästa sommar :D:D:D:D




RSS 2.0