Snap a picture

I förrigår var det ju balen och det var...hmm, helt okej. DJ:n var sämst som typ bara spelade svensk åttiotalspop. Som Gyllene tider och Arvingarna. Yaaaaay?

Maten var jätte god ändå så då kändes det värt att vi hade betalat 550 spänn för kvällen. Och haha jusste! S-L och jag började fixa oss vid 12-tiden när jag kom hem till henne med min stora väska fylld med smink och hårsaker, men vi fick ändå stressa sjukt mycket innan pappa skulle komma vid 5-tiden för att skjutsa oss till bilen. Hur var det möjligt?

Anywho här kommer lite bilder:







Niiiice shoes!









Det finns mycket fler bilder som kanske kommer upp senare.

Peace!

Will you go to prom with me?

Imorgon (idag) är det bal! Jag har tänkt ut mitt smink och allt och jag hoppas att det inte blir fail :/ jag lägger upp en massa bilder här senare! Det roligaste blir faktiskt att fixa sig så därför ska jag till S-L runt 12 och fixa mig ända tills att balen börjar klockan 6 XD


Passande video :)

Ttyl!


Seeing you smile when I think about you

Kan inte sova, så jag gör en lista på låtar som jag bara inte klarar av att höra för tillfället:

1. Hero of War - Rise Against
2. Daddy's home - Usher
3. All or nothing - Jay Sean
4. Iris - Goo Goo Dolls
5. Rude boy - Rihanna
6. In loving memory - Alter Bridge
7. If we ever meet again - Timbaland ft. Katy Perry
8. In my head - Jason Derulo
9. Abracadabra - Brown Eyed Girls
10. Bad romance - Lady Gaga

Gah det går verkligen inte att lyssna på de här låtarna. Så fort jag hör dem byter jag eller går därifrån. Av nån konstig anledning kommer de där låtarna på TV, radion och mp3:n hela tiden...

Eftersom jag gjorde en lista på låtar som jag inte klarar av så måste jag också göra en lista på låtar som jag spelar om och om igen just nu:

1. Cuando - Tom Pulse (thanks S-L!)
2. Stereo love - Edward Maya
3. OMG - Usher
4. My heart's addicted - Andrea Martin (fortfarande efter så här lång tid)
4. Insomnia - Wheesung (tänker på förra sommaren och Thailand)

Yes, det är sånt här jag sitter uppe och skriver när jag istället borde sova inför provet imorrn -.- Har dock för mycket tankar i huvudet, thanks to that damn person som jag pratade med på msn tidigare...!

Ska dock försöka sova lite.

Peace!

Finally got my computer back!

Äntligen!

Det första jag gjorde var att installera msn och jag har suttit framför det i typ 4 h nu. Haha vilken nörd jag är. Men det var ändå intressant att göra det för jag började prata med den minst troliga personen nånsin och fick reda på lite information om en person som jag bryr mig om. So msn is my friend.

Imorgon har jag mitt allra sista prov på gymnasiet, yaaaay! Det borde jag faktiskt fira. Borde nästan köpa sushi.

En annan sjukt kul sak är att jag har hittat ett universitet som jag läsa min språkkurs på! Det heter Chulalongkorn University och ska vara ett av de bästa universiteten i Bangkok. Jag måste dock åka ner innan den andra juli och göra ett språktest på typ 2 h för att se vilken nivå jag borde börja plugga på. Men det kommer bara bli kul. Hoppas hoppas hoppas Thailand i 4 månader!

Peace!

Buuuuhuu

Jag har ingen dator för tillfället :( jag känner mig faktiskt rätt handikappad utan den. Abstinensen är dock för stor för att jag ska kunna vara helt utan internet så jag lånar pappas data. Som är extremt seg. Men jag är glad ändå.

Wanna know why? Jag tar studenten om en vecka!!!!!! Jag har ett enda prov kvar i skolan på onsdag, sen är jag helt färdig. På fredag har jag balen också, vilket ska bli kul trots att min klänning är ful och inte alls det jag hade hoppats på. Anywho, det är sommar så varför klaga?

Här kommer lite fler anledningar till att jag är så glad:

- Det gick jätte bra på mitt marknadsföringsprov som jag fick tillbaka idag.
- Thailand börjar lugna ner sig (förhoppningsvis... hoppas bara att det inte är lugnet före stormen), vilket innebär att jag kommer kunna åka ner i höst!
- Jag kanske får ett jobb i sommar på en thairestaurang.
- Did I mention it's summer and I graduate soon?

Utöver det så känns det som att livet flyter på rätt bra. Det finns vissa saker jag saknar såklart, men jag ska inte klaga.

Till Micke: Precis, det är därför jag försöker att inte ångra de misstag som jag har gjort. Ibland önskar man dock att misstagen kanske kunde ha varit mindre grava för att inte behöva uppleva så mycket smärta. Men som du sa, de behövs för att det ska kunna bli bra senare :)

Peace!

Wow...

Det är helt sjukt. Nu är det nästan två veckor kvar tills jag tar studenten. Seriously, where did time fly by?

Jag kommer ihåg när jag skulle börja ettan på gymnasiet. Mina nerver plågade mig så mycket så jag höll på att dö. Mitt hjärta dunkade lika hårt varje dag i typ 1 vecka när jag passerade entrédörren. Jag kommer ihåg att jag skulle ha nya kläder varje dag och mitt hår verkligen var tvunget att ligga helt perfekt. Skulle jag få vänner? Tänk om alla hatade mig? Skulle jag orka med pressen som ryktet sa att skolan hade?

Haha gud vad saker ändras på tre år! Nu bryr jag mig inte det minsta om allt det där. Jag fixar mig sällan när jag ska till skolan, för come on, vem ska jag fixa mig för? Det är inte bara det som har förändrats dock. Min personlighet har förändrats otroligt mycket. Vad hemskt det hade varit om jag fortfarande hade varit samma naiva lilla oerfarna person som jag var då! Fast å andra sidan så hade det varit ganska skönt för jag har fått gå igenom jobbiga saker som jag hade kunnat vara utan.

Det är så otroligt många misstag jag har gjort som jag önskar att jag kunde ändra. Eller ändå inte... För då hade jag ju inte varit den personen jag är idag. Fast ibland saknar jag den personen som jag var då. Äsch, det här blev bara komplicerat haha.

Jag saknar mycket dock. Jag saknar relationer som jag hade tidigare som inte verkar vara möjliga att återuppta. Jag saknar att känna mig lite naiv faktiskt, då vet man inte hur mycket ont som finns i världen (I know, sååå cheesy).

Okej, jag tror att jag börjar bli lite blödig för att jag tar studenten snart. Shit det händer verkligen! :O Snart är jag färdig med skolan och då börjar det riktiga livet :O:O vad kommer hända då?


Jag i början av ettan.


Tvåan.


Trean!

Okej, man ser faktiskt inte en sån stor förändring, men oh believe me it has been a great one!

Peace!


I just can't explain this shit at all

Can I , Can I,
Save you from you,
Cause you know there's something missin'
and that champagne you've been sippin' is not suppose to make you different over time

Its starting to feel, like the wrong thing to do
yeah,
Cause with all that recognition it gets hard for you to listen to the things that imma say to make you mine

But live girl have some fun girl we'll be fine,
Trying to convince myself I found one,
Making a mistake I never learn from


Good song ;)

Scooore


Jag borde nog börja spela basket.

På den här bilden ser det faktiskt ut som att jag skulle kunna vara ganska bra på det :O min arm ser typ ut att vara längre än min kropp också haha, and look at my clawhands! Perfekt för att ha bra grepp om en basketboll.

Okej, jag ska sluta drömma nu.

Peace!


Fall For Your Type

Idag har jag låtit som en 14-åring kille i puberteten tack vare min förkylning. Har också gått och hostat våldsamt vilket har fått folk på bussen att flytta på sig.

Har också varit och ätit sushi med Maja vilket alltid är lika trevligt :) Vi har gått till samma ställe på Hötorget i snart ett års tid och det finns seriöst inte ett bättre sushiställe. Seriously, alla som inte har ätit där tidigare har ALDRIG ätit riktig sushi.

Annars har jag legat i sängen och pratat i telefon med Shui. Och tänkt en massa. Mycket på framtiden faktiskt. Hmm, jag får ta ett sånt inlägg lite längre fram, jag orkar inte skriva om alla tankarna nu. Men de är måååånga.


Maja, super spy who can't show her face.

Vi hostas senare!
(När fick jag så dålig humor?)

Peace!

Host

Jag kan inte sova för att jag hostar så mycket. Hoppas hostmedecinen jag tog nyss med morfin i kickar in snart haha.

Idag har det varit UNDERBART väder! Jag träffade en barndomsvän som jag hade riktigt trevligt med. Det är sjukt hur mycket en person förändras på typ 10 år.

Anyways, it was a great day!




Peace!



It's progressing!!!

Min dröm verkar kunna slå in! Nu gäller det bara för idioterna därnere att sluta bråka.

I'll keep you posted :)

Peace!

Greeeeat party

Wohoo party!! Har 1000 saker att göra just nu, wiiii! Alla andra skolor verkar typ inte ha något alls att göra medan vi får läxor hela tiden.



Est-ce que nous pouvons avoir une fête s'il vous plaît?


Red rover


Pretty good song.

Peace!

Hello miss, slippaaaah (inside joke)

Hahaha jag hittade en gammal lista jag gjorde på min andra blogg, den är sjukt gammal! Eller den är bara 2 år gammal men det känns som att det var jätte länge sen. Helt sjukt hur mycket jag har ändrats sen dess. Här är listan i alla fall:

(2008-07-03)

13 HAR DU:
Ett förhållande:
Nej! (thank god)
En bästa vän: Absolut
Haft ett seriöst förhållande: Ja, det kan man väl säga.
Dejtat en av dina bästa kompisar: Nope
Blivit kär vid första ögonkastet: Nej.
Fått ditt hjärta krossat: Nej.
Skrikit åt en lärare: NEJ, varför skulle jag ha? I'm always the teachers' pet.
Kysst någon och sedan ångrat dig: Sadly yes.
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Nej
Några smycken som kostat över 1000 kr: Nej
Snusat: Nope.
Rökt: Nej tack.

11 DAGENS:
Klädsel: Gröna chinos och svart långärmad tröja
Frisyr: Utsläppt
Låt: Lady Gaga - Just dance
Vill ha: Min och Charlie's dans i Pattaya!
Sjuka: Ingen
Drog: Bete sig som ett barn på skolgården?
Saknad: Ingen
Köp: Hårborttagningscreme, namnbrickor till resväskor och concealer.
Godis: Salt groda
Attityd: Trött, hungrig, glad, förväntansfull
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: Kul att håret älskar mig idag

11 FÖRSTA:
Bil:
Önskar att jag kunde säga att jag har haft en bil, men tyvärr.
Kärlek: Christian Holm - Haha remember him, Charlie?
Husdjur: None
Semester: Thailand skulle jag tro.
Jobb: Don't remember.
Köpta skiva: Säkert Britney Spears...

Riktiga kärlek: W.
Piercing: Öronen.
Konsert: Britney Spears ^^

Fylla: Dricker inte!
Dröm: Bli stor?

10 SISTA:
Personen som sms:ade dig:
Charlie :D
Personen som du kramade: Charlie aswell :D
Personen som ringde dig: Papi
Personen som du ringde: Pupu
Personen du sa 'jag älskar dig' till: W.
Alkoholdrycken: ...
Bilfärd: Från centrum till my crib
Filmen du såg: Svår fråga! Det kommer jag faktiskt inte ihåg
Gången du grät: För några veckor sen
Måltiden: Klibbigt ris och kyckling

9 SKULLE DU:
Våga hoppa fallskärm: NEVER! Jag är rädd för att cykla, hur skulle jag klara att hoppa fallskärm?
Våga hoppa bungyjump: Vad är det här för frågor?! ALDRIG!!!
Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: Det är möjligt, men mamma skulle hata mig
Kalla dig själv lycklig: Ja, det kan jag nog göra. Jag ska ju till Thailand for crying out loud!
Hellre ta bilden än vara med på den: No, I'm a poser.
Kunna gråta över en kille: Yes.
Kunna gråta över en tjej: Joo då
Ljuga för någon: Absolut! Man måste ju ljuga ibland
Kunna springa 50mil: Hmm, let me see... NO!


8 VAD:

Gör du just nu: Sitter och gör det här fast jag borde packa
Ska du göra imorgon: PACKA!
Säger du till dig själv när allt känns svårt: Äsch, allt händer av en anledning. Det kommer löna sig för mig på nåt sätt.
Har du med dig in på bion: Godispåsar som prasslar
Är det för färg på dina byxor: Militärgrön
Är det för väder hos dig just nu: Stilla? Det är natt ^^
Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: The eyes!
Skulle du göra om du vann på lotto: Åka till Thailand? Omg, jag är besatt!

7 SAKER DU HAR PÅ DIG:
1. Gröna chinos
2. BH
3. Hörlurar ^^
4. Trosor
5. Mp3-spelare
6. Tofs
7. ... nothing else... (sexy eyes)

6 BLANDAT:
Är du blyg inför det motsatta könet: Beror på om han är trevlig eller inte, annars blir jag otrevlig (vilket antagligen beror på att jag kan vara blyg)
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 18
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: Ja faktiskt! Känn dig träffad Charlie!

Använder du huvtröjor: Not really.
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: Nej.
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: Samma kön.

5 VAL:
Solnedgång eller soluppgång:
Solnedgång
Sommar eller vinter: Sommar
Vilken ålder har varit bäst hittills: 17
Sova på sida, mage eller rygg: Mage!
Kramar eller kyssar: Kramar

Hahaha... Jag hatade verkligen W då XD och att jag kunde tro att han var min första riktiga kärlek, that is bad.


Anna och jag i Thailand 2008.

Peace!

Why do birds suddenly appear?

Nu sitter jag och dricker Burn igen... It's a damn addiction and I can't help it!!!

Det är så här jag känner för Burn - bilden och låten säger allt.







MMmmmm.

Peace!

We don't want no skinny bitches


Lyssnar sönder den här just nu haha.

Peace!

RSS 2.0