Fler bilder

Här kommer lite fler bilder från kvällen:

Mmmm soo good sushi!



Senare på kvällen ville Bom äta rostade grodor så ja, vi gick och köpte det... Scary stuff. Jag laddar upp videon från det imorrn!

Nu måste jag verkligen sova, har inte sovit på ett dygn. Baaaaaai!



The eagle has landed

Nu är vi här och jag är sjuuukt jetlaggad. Riktigt trött så jag orkar inte skriva så mycket, tänkte mest ladda upp lite bilder :)

Det är stort i Thailand med haha

Hotellet är riktigt bra och poolen är ännu bättre!  Jusste, på vägen hit från flygplatsen filmade jag i taxin för chauffören körde helt galet, laddar upp det sen.

 

Peace!


Arlanda

 

 

Nu är vi på Arlanda och väntar på flyget som går om en timme. Vi fick stå och vänta i kön i typ 45 min för den var så sjuukt lång! Det känns som att alla åker till Thailand just nu (trots att det är typ 30 grader här och sol... just perfect)

Arlanda är ändå fett mysigt... Jag gillar verkligen Arlanda för alla som är här verkar vara så glada och förväntansfulla. Suvarnabhumi (?) är dock 10000 ggr bättre för där finns det minst 20 olika matställen att välja på. Sist åt jag till och med sushi där, mmmmmmmm so good. Haha Thailand gör mig alltid lika exalterad.

Okidoki nu har jag jobbat klart för idag, talk to you soon!

Peace!




Snart på Arlanda

Snart åker jag till Arlanda, om exakt 2 h och 30 min faktiskt. Jag har sovit i typ 8 h så jag är inte alltför trött för det blir bara jobbigt på ditresan. Man vill ju kunna uppskatta Arlanda till fullo, eller hur S-L? ;)

Om jag inte skulle kunna sova har jag laddat upp med massa musik och filmer så det gör inte så mycket. Haha kommer sitta och gråta på flyget för jag har bara lagt in sorgliga filmer som Remember me och P.S. I love you, bara för att jag inte vet hur man överför filmer. Men that's okay!



Samtidigt som jag går runt och har lite resfeber så lyssnar jag på den här låten, sjukt bra!

Peace!

Loving it

Saknar studenten :( den här bilden är förövrigt jätte mysig :)

 

Wohoo jag börjar redan känna att jag uppdaterar mycket!

 

Peace!

 


One more day to go

Snart åker jag till Thailand!!! Om exakt 12 h faktiskt, så jag funderar på att inte sova så mycket i natt. Det blir att gå och lägga sig runt 1-2 och pappa väcker mig runt 7-tiden. So excited!!

Idag har jag i princip bara förberett mig hela dagen. Gick runt med Shui efter jobbet och handlade det sista inför resan och jag tror att jag spenderade minst en tusenlapp... Lyckat? Det var sorgligt att säga hej då till Shui... :( men det blir payback för förra året ;)

När jag kom hem träffade jag S-L och catchade up för lost time. Hon satt mest framför min nya bärbara medan jag packade klart allt. Men vi måste ha haft tråkigt för sen började vi chatta med varandra på msn XD jag var inne på bärbara medan hon var inne på min stationära. Okej, detta var mycket nödvändig information känner jag XD

Det här är iaf resultatet av konversationen:




See you all soon! Jag kommer att uppdatera ofta för jag tar ju med mig min bärbara (undrar hur många ggr jag har nämnt min nya dator nu egentligen haha) och det blir massa bilder!

Sawadee khaa y'all!

EDIT: Jag och S-L hatar inte varandra, OCH jag kommer sakna dig! Men jag ville inte skriva ut det med tanke på allt vi har pratat om det där hahaha :P trodde inte du skulle tro mig :) PUSS

Soon I will be there

Jätte dålig uppdatering igen I know... Det blir alltid så jobbigt när man inte har uppdaterat på ett tag för då har det hänt så mycket som man vill skriva om.

Åker ju till Thailand på tisdag (wohooo!) och det sjuka är att jag inte har förberett en massa inför det. Kanske beror det på att jag har varit jätte busy med annat. I torsdags (ja torsdags) gick jag, Shui, mamma och hon tjejen som har bott hos oss ut på Stanley's. Där hände det rätt mycket saker... som jag inte tänker ta upp här i bloggen ^^

Och en sjukt kul sak är att jag har fått en bärbar data!! Jag fick den som en försenad studentgåva från Freddy (min pappas vän som bor i Bangkok) och hans fru (dom som har bott hos oss i en vecka). Jag blev sjukt glad och förvånad :)

Jag fick också en högtalare till min ipod av pappa som är sjukt bra, volymen kan bli riktigt hög!

Well well, vet inte riktigt vad mer jag kan skriva.

Peace!

För vi har tagit studenten...

Här kommer lite gott och blandat i form av bilder:


Full och glad på stan :)


"Pappa, kan vi få den andra flaskan tack?"


S07 SHALALALA!



Hahahaha fett sur



Kul att jag inte ens ser vad jag har fått XD eller så är jag bara äcklad av presenten haha

Detta var kanske lite försenat med tanke på att jag tog studenten för två veckor sen... Men som sagt, busy busy!

Nu ska jag till jobbet och det blir lite intressant för en turistgrupp på tio pers från Thailand kommer och äter idag. Det var en turistgrupp från Thailand på 20 pers som åt på restaurangen i tisdags och det blev så fail.... XD Kan skriva mer om det sen haha.

Peace!

Working 9 to 5

Wow det var så länge sen jag uppdaterade och nu känns det som att det har hänt så mycket på sistone, vet knappt vart jag ska börja!

Får nog göra en lista:

1. Tog studenten, duuuh. Sjukt kul! Flaket är nog det roligaste jag har gjort i hela mitt liv :)
2. Har börjat jobba på en thairestaurang inne i stan, jobbar varje dag 11-20. Busy, busy, busy.
3. Biljetterna är bokade till Thailand om 2 veckor när jag och pappa åker ner! Vi kommer dock bara att vara där i en vecka för att jag ska kunna göra ett intagningsprov till språkkursen på Chulalongkorn University.

Hmm... Kanske inte var så mycket ändå? Eller jo det har hänt en massa saker som tyvärr är lite för privata för bloggen haha.

Peace!

OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG

Om några timmar gäller det!!! Och jag är sjukt stressad. Och klockan är halv två och jag är trött. FAIL.


And now we dance

Studenten om 3 dagar!!!!!!! Det är helt sjukt! Det är så få dagar kvar och jag har ändå så otroligt mycket att göra (varför sitter jag ens framför datan nu?) så jag måste skyyyynda.

Vi har valt låtar till flaket och den jag har valt än så länge är Sexy Back - Justin Timberlake. Den är inte enbart en bra låt utan har också en viss betydelse för mig :)

En låt som jag lyssnar på mycket nu är en remix på Alors on danse som är jätte bra. Hmm, kanske borde ta den också?




Så bra!

Peace!

Btw, tack Mitchell för designen! :)

RSS 2.0