The date is set: Avresa till Thailand den 21/8!

Igår köpte vi biljetterna och nu är det alltså mindre än en vecka kvar tills jag åker. Yiiikes! Jag har så mycket att göra innan jag åker och har gjort en väldigt elaborate lista bara för att inte missa nåt.

Men i och med att jag åker på lördag nästa vecka innebär det att jag kommer kunna stå och sälja på thaifestivalen på fredag, yaay!

Shit jag åker verkligen.

Insomnia

Skit också. Jag skrev precis ett långt inlägg om hur trött jag är och hur mycket jag vill sova men inte kan för att jag har så många jobbiga tankar i huvudet just nu, och hur bra det är att inte ha tid att tänka överhuvudtaget. Sen försvann allt som jag hade skrivit. Så nu ger jag upp. Nu sover jag, god natt.

Skit dator.

Insomnia

Skit också. Jag skrev precis ett långt inlägg om hur trött jag är och hur mycket jag vill sova men inte kan för att jag har så många jobbiga tankar i huvudet just nu, och hur bra det är att inte ha tid att tänka överhuvudtaget. Sen försvann allt som jag hade skrivit. Så nu ger jag upp. Nu sover jag, god natt.

Skit dator.

Ensam och mobbad

Äntligen har jag lite tid för mig själv och då passar jag på att blogga lite. I helgen firade vi S-L som fyllde 18 (finally she's a big girl!). Vi åt riktigt najs sushi hos henne och sen gick vi ut på Stanley's där musiken sög. Det var synd för annars hade S-Ls första utgång kunnat bli mycket mycket bättre. Dock tror jag att hon hade rätt kul ändå ;)

Jag har tänkt rätt mycket på min resa till Thailand. Särskilt efter några sjukt gulliga sms som jag fick av S-L :) blev lite tårögd faktiskt haha. Jag försöker att intala mig själv att 4 månader inte är lång tid, men det är det ju faktiskt. Om jag är mobbad och ensam i 4 månader så kommer det kännas som typ 4 år för mig. Här i Sverige har jag alla underbara och viktiga personer som jag behöver, och som jag kan träffa nästan när jag vill. När jag är där kommer jag att känna mig fett ensam och uttråkad för även om jag lär känna folk så kommer jag ändå inte kunna lita på dem för att jag bara har känt dem så kort tid.

Det blir svårt att prata med alla här i Sverige också på grund av tidsskillnaden. So I will feel very lonely... :( Som tur är har jag dock två vänner därnere, varav en som jag kan lita på nästan till hundra procent. Men det räcker liksom inte... Jag kan inte vara värsta klängig på henne och vilja vara med henne så fort jag känner mig ensam (vilket förmodligen blir varje stund som jag inte är i skolan).

Förhoppningsvis får jag ett väldigt efterlängtat besök av Shui också därnere. Det skulle vara för awesome! Då har jag lärt mig typ nästan allt om Bangkok och hur man tar sig runt. Jag skulle vilja att fler personer kom och hälsade på mig, men det lär bli lite svårt...

Well well, utan socialt umgänge kan jag ju i alla fall fokusera på att lära mig perfekt thailändska. Kanske jag borde satsa på att bli nörd och inte träffa nån på 4 månader och bara plugga?


Eh, helst inte... Men haha vi får se hur det går :P

Peace!


Can't believe it

Wow... Jag kan inte fatta att jag snart åker!

Det började typ som en fantasi för att komma bort från mitt extremt trista liv, men på nåt sätt lyckades jag ändå se till att förverkliga det. Snart åker jag till Thailand och är borta 4 månader!!! :O:O:O

Jag har inte beställt biljetter än (och det börjar bli lite bråttom i och med att jag börjar den 23/8 och jag ska försöka vara där en vecka innan). Lägenheten (som är helt underbar) är fixad, precis som mitt visum. Trots det har jag sjukt mycket att förbereda innan jag åker. Vad ska jag ha med mig liksom?? Vad behöver jag köpa innan jag åker?

Det blir mycket jobb innan i alla fall, inte bara med att fixa allt, utan på restaurangen. Min chef ville verkligen att jag skulle arbeta på Thailand festivalen i Kungsträdgården den 20-21/8 med att sälja mat i en thaidräkt (!), men det kommer jag inte kunna gå på för då är jag ju borta. Damn! Jag ville verkligen gå... :( inte ha thaidräkten dock haha.

It is really happening!!!! :D:D:D Snart är jag här och kan prata flytande thai:

Wohoo!!


Cutest thing ever

Awww... My heart is melting!


Idag fick jag en parfym från en gäst som ofta kommer till restaurangen. Så söt! Han sa att han hade varit på kryssning under tiden som jag var i Egypten och ville köpa nåt till mig. Riktigt random och typ det gulligaste nånsin. Jag blev i alla fall riktigt glad och var tvungen att krama honom och han såg ut att vilja gråta då och kramade mig hårt tillbaka. SO CUTE!!! I alla fall så gjorde det min dag :)

Btw, han är typ 70 ^^ jag är hans grand-daughter substitute OCH INGET ANNAT (you have a dirty mind Shui).

Peace!


RSS 2.0