She can get it

Sorry! Jag har vart lite dålig på att uppdatera, men jag ska försöka bli bättre. Idag har jag varit i skolan och haft prov i matte C (gick inte bra kan jag säga!), sen var det mest film genom hela dagen. Dagens bästa var definitivt när vi skulle bära Anna och det var värsta bedriften om vi klarade det XD som att hon vägde 100 kg! Sara-Linn klarade det, jag gjorde det inte :(

 

Jag vill shoppa! Det känns som att jag har nada i garderoben just nu… Jag har varit inne på chicy flera gånger och velat klicka hem nåt, men det känns så onödigt när man kan köpa sakerna i affärerna. Jag har i alla fall bestämt mig för att beställa klackar från nellys, that I just have to do!

 

So gorgeous! I wanna look like this too ^^

Peace!


Today's goodie

Yaay jag har fått en ny mobil! OCH äntligen bytt till comviq kompis, so keep the sms:es coming... :)



Peace!

Dagens spex



Haha jag måste bara börja med att förklara att vi gör mer saker i skolan än bara klär ut oss, men den här veckan har det blivit rätt många gånger for some reason.

Idag var jag och Sara-Linn nördar till ett annat spexfoto som kommer med i skolkatalogen. Jag har aldrig sett en sötare nörd än S-L haha, hon borde verkligen bli nörd! Hur kan man egentligen se söt ut i nördbrillor och mittbena, well I don't know! Jag körde på lite mer preppy nörd med en rosett på huvudet också.


The perfect nerd.                                  My outfit (älska strumporna eller hur ^^)

Peace!


Spex



Igår tog vi klassens spexskolfoto och temat var sjuksköterskor. Alla (och då menar jag verkligen ALLA, inklusive killarna) var tvungna att ha på sig en "sexig" sjuksköterskeuniform och rött läppstift. Jag tror att själva klassbilden blev riktigt bra, en kille stack ut speciellt och var riktigt snygg med sina killer legs! Haha and that is of course Jimmy.


Totally hot!

Peace!

Let's try out a new style shall we?





Passar vi som Glamrockare, 80-tal och Emo?

(Spex i skolan)

Peace!

Baby are you down

...down, down, down, down, down! Jag har haft den låten i huvudet hela dagen idag ^^

Idag har varit en tråkig måndag i skolan, precis som vanligt. Det enda som var kul idag var samhällslektionen när jag och S-L skrattade åt en pinsam sak jag gjorde... XD Vi hade också mycket att diskutera, precis som vanligt. Det känns som att det alltid har hänt nåt stort som vi måste prata om på lektionerna, rasterna, tåget, lunchen och msn och telefon haha.

Efter skolan träffade jag en kompis som jag inte har träffat på ett tag för att fika. Det är sjukt vad folk kan förändras på så kort tid. Hon tyckte btw att jag var sjukt lik Foki for some reason :O I don't really see that...



Jag och S-L

Peace!

Awesome design

Haha wow! Mitchell did a great job on the design :D thank you so much for that!

Så, detta är mitt första inlägg, hmm vad skriver man egentligen? Just nu har jag inte så mycket inspiration, så det får bli ett längre inlägg nästa gång :)

Peace!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0