Unusual



First time in a long while that I don't look forward to summer. Or Thailand.

If only

Need strenght. Now.

Gotta get through this



Jag önskar att jag låg i en hängmatta i Thailand just nu och såg ut över denna solnedgång och hörde hur vågorna slog mot stranden. Tillsammans med dig.

Eller varför inte i en stuga mitt ute i ingenstans i skogen och se ut över sjön och lyssna på hur regnet når vattenytan? Tillsammans med dig.

Varför ska det behöva vara så svårt?

Kul att jag har prov på 4 kapitel (över 80 sidor) i Internationell ekonomi imorgon och jag har knappt pluggat alls. Det känns som att jag har börjat förlora greppet om mitt liv. Haha jag inser hur dramatiskt det låter, men det är så jag känner. Vad håller jag på med? Vad vill jag med mitt liv? Vilka vill jag ha i mitt liv?

Jag vet inte. Jag orkar inte heller tänka på det. Måste få sömn, har inte sovit ordentligt på en månad nu.

På tal om sömn och regn, jag älskar att lyssna på regn när jag somnar så jag öppnar alltid fönstret på somrarna och sover som bäst då. En sida jag blev tipsad om har precis det jag behöver för att kunna somna just nu:

http://www.rainymood.com/


Peace.

Replay over and over



Don't know what to say. All things are mentioned on my old blog. It might hurt you to read it, but atleast I'm being brutally honest.

Nous devons parler





Produktiv dag hemma hos S-L! Videon blev i alla fall bra, kanske inte lika bra som vi hade hoppats men det var ändå bättre än hur det brukar bli. Kan det alltid vara lov, snälla? Så att man kan göra en massa random saker utan att behöva tänka på att behöva gå tillbaka till helvetet (som S-L uttryckte det imorse haha) nästa dag.

All we need is to blow out some steam. Then things will go back to normal.

Peace!

Please help me!

Idag har jag provat en massa balklänningar med Emma i Stockholm. Det är så svårt att välja dock! Vilken ser bäst ut?

1.


2.


3.


4.


5.


Svårt val eller hur? Please help me!

Btw 2:an och den sista är inte seriösa...

Peace!

RSS 2.0