Ms. Gift wrapper in da house


Now I feel better ^^ 5 done, 3 more to go!

Peace!

Message to a certain person

Jag beställde Avatar-biljetterna idag. För att inte behöva åka upp till Heron betalade jag via kort direkt, så vi kommer bara behöva hämta upp dem samma dag på söndag.

Men jag glömde bort att ta i 3D... Sorry, hoppas det funkar ändå.


Vilken underbar dag!

Den här dagen har varit heeeelt underbar! Jag har kunnat sova ut och jag är så sjukt glad!

...NOT.

Jag sov 2 h inatt för att jag hade glömt bort att jag skulle på körskola 8.20 så jag var inte speciellt pigg när jag vaknade. När jag kom hem tänkte jag sova till 12 och sen kunna åka ner på stan och köpa de sista klapparna.

Jag vaknade 5...

Jag tänkte precis kolla hur det går för mina julklappar som jag har beställt från CDON och kanske åka ut och hämta dem om det skulle behövas så jag ringde pappa för att kolla vart de skulle hämtas. Då får jag reda på att de har kommit hem och hit men att pappa redan har öppnat paketen... GREAT. Han visste inte att det var jag som hade beställt dem för de stod i mammas namn så han trodde att nån hade skickat fel. Så nu vet han vad han får i julklapp av mig. Jätte bra.

Okej, nu ska jag sluta vara emo och gå och slå in klapparna iallafall.

Peace

My heart's addicted

...has been on replay this whole day.

Idag hade jag julavslutning med skolan och sa farväl till S-L som åker till Peru under hela jullovet :'(. Det var riktigt sorgligt att säga hejdå, vi ville inte släppa taget om varandra haha. Men jag hoppas du får det helt underbart därnere, vila upp dig och bli brun som förra gången du åkte på semester!

Efter julavslutningen åkte jag upp med Anna och Filip till Stockholm för att köpa resten av julklapparna. Tyvärr hittade jag inget annat än en tröja till mamma som hon säkert kommer hata. Men men, what can ya do!


Random bilder från idag


Kommer verkligen sakna dig under 3 och en halv vecka! <3

Peace!

P.S. Ser fram emot lördag...




Lately

Det är jul om 5 dagar och jag har inte köpt en enda julklapp, illa! Jag hade egentligen tänkt att göra det idag, men det var inte så lätt eftersom jag vaknade klockan 3... Halva dagen var liksom borta. Så idag tänkte jag göra absolut nada, bara ligga och kolla på en massa julfilmer som går på tv just nu (nu kollar jag på Grinchen haha). Det var riktigt länge sen jag hade tid för mig själv för att göra absolut inget.

Igår var det som sagt Julkul. Vi hade hur roligt som helst och alla var verkligen supersnygga (okej, om man bortser från en viss person såklart...). Framträdandet gick också jätte bra, jag var lite nervös innan men när jag väl stod däruppe bestämde jag mig för att inte fega ur utan göra rörelserna ordentligt. Det såg riktigt bra ut och jag är jätte nöjd, även om vi kom 2:a av alla klasser... Alla på skolan var helt vilda! Det här filmade jag i matsalen igår:


Kommunisterna i 2:an.

På kvällen var vi och firade Ornina som fyllt 18 år. Det var hur trevligt som helst! Maten var jätte god och sällskapet var ännu bättre.


Adele, Rosa och Rand                     



2 x Mrs Edward Cullen


Nu går Shrek's jul på tv så det ska jag kolla på!

Peace!


If it makes you happy then why are you so sad

Jag har varit rätt känslosam på sistone, vilket känns ganska konstigt för det var riktigt länge sen jag var det. Det är bara ett fåtal personer som har sett mig som svagast, när jag är som mest blottad och det är när jag gråter. För mig är det bland det värsta som finns, jag klarar inte av att folk ser, eller hör, mig gråta. Jag ställer mig faktiskt hellre och redovisar inför en grupp människor (som är det värsta jag vet) än att börja gråta inför någon annan.

På sistone känns det också som att jag har skapat en massa problem för mig själv. Jag har gjort saker mer komplicerade än nödvändigt, men jag har inte kunnat hjälpa det. Dock måste jag säga att om det innebar att alla problem skulle försvinna om jag inte hade försatt mig i min situation idag (eller börjat prata med vissa människor), så skulle jag ändå göra det igen. Trots att jag har mått dåligt så har det ändå varit värt det för jag har också mått så bra.

Jag saknar det redan, bara efter en enda dag.


So random

God I don't know why I post these pictures! Do you see a resemblence or what? :(



Dedicated to the Gorilla.

Peace!

Insomnia

Idag har jag bara gjort helt onödiga saker! Egentligen skulle jag plugga på naturkunskap, detta gjorde jag istället:


Jag provade sminket inför julkul, niiice! Bilder kommer på fredag.

Haha idag la sig S-L i snön och gjorde en snöängel, synd att det inte var så mycket snö bara för då hade den blivit perfekt.


S-L chillar i snön.

Ett litet klipp från idag när S-L gled nerför backen påväg hem:




Peace!

You got me going crazy

Idag har jag varit sjukt peppad på Julkul! Varje år har vår skola ett spex runt jul där alla klasser får ett tema som de ska klä sig efter och sen skapa ett framträdande som ska visas för hela skolan. Årets tema är nåt med Stars, men jag kan tyvärr inte berätta vad vi ska göra cuz it's confidential!

Jag har i alla fall tränat på koreografin till dansen och den kommer bli sjukt snygg. Ska träna lite på att fixa sminket vi ska ha under dagen sen också, men först måste jag köpa ett par svarta pumps och en svart klänning.

Jag har inte köpt några julklappar what so ever! Lite panik faktiskt, måste ta itu med det också.

Nu kommer en sommarbild:

Jag och S-L körde på nyttigt snacks. Haha kommer du ihåg hur duktiga vi var i somras?

Peace!



Beautiful disaster



Helt random bilder från idag haha. Sara-Linn har blivit biten av Edward cullen!

Den här helgen har varit rätt fullspäckad, jag har fått stressa från ett ställe till ett annat. I lördags var jag på   en thai-invigning på Odenplan och efter det fick jag skynda mig för att träffa en kompis i Stockholm igen. 2 h fram och tillbaka från Södertälje till Stockholm hela lördagen... Nice! Igår blev det sushi med Maja på bästa sushi stället there is (haha vet fortfarande inte vad det heter), så jag känner att jag inte har vilat nåt alls.

Sedan finns det ju vissa personer som håller mig uppe om nätterna (inga namn, inga namn)... Men från och med nu ska jag skärpa mig och komma till sängs tidigare!

Btw S-L, din lapp gör mig sjukt glad varje gång jag läser den :)

Peace!


RSS 2.0